HOOG OPGELEIDE MONTEURS BIJ RENAULT-GARAGE LEIJENAAR

Natuurlijk kunt u bij Leijenaar in Bathmen terecht voor een nieuwe Renault. Maar de uitstekend geoutilleerde garage met hoog gekwalificeerd personeel maakt dat uw service- of onderhoudsbeurt van uw Renault of elk ander merk auto in betrouwbare handen is."

Garage Leijenaar heeft in de werkplaats twee zogeheten co-technici rondlopen, chef werkplaats Bertil Tasche en 1e monteur Gido Koeslag. Zij hebben de hoogste monteurs-opleiding van Renault doorlopen, en worden hierin jaarlijks bijgeschoold om volledig op de hoogte te blijven van de nieuwste techniek. 

 

GEKWALIFICEERD

Alle overige personeelsleden van Leijenaar zijn gespecialiseerd en hoog gekwalificeerd. Dat betekent dat u voor tal van zaken bij ons aan het juiste adres bent:

 • APK-keuringen 
 • Schadeherstel; Leijenaar is een erkend schadeherstelbedrijf.
 • Waar u ook verzekerd bent, wij kunnen een taxatie verzorgen en natuurlijk de schade vakkundig repareren.
 • LPG-inbouw; rijden op gas kan nog altijd een goed alternatief zijn. Leijenaar is een erkend LPG-inbouwstation
 • Inbouw accessoires, zoals bijvoorbeeld telefoon, navigatiesysteem en cruise control

en dit alles tegen concurrerende prijzen.

APPARATUUR

In de werkplaats beschikken we over alle elektronische apparatuur om uw storing te verhelpen en uw voertuig (of het nu een Renault is of een ander merk) te repareren. Onze haal- en brengservice maakt dat u zich geen zorgen hoeft te maken over het vervoer van en naar de garage. Ook is het mogelijk tegen scherpe prijzen een leenauto mee te krijgen.

WINTERBANDEN

Ook kunt bij ons ook gratis uw winter- en zomerbanden opslaan. Als het tijd is om ze te wisselen krijgt u automatisch van ons bericht en hoeft u alleen een afspraak te maken.

MOTRIO VAN RENAULT

Motrio is de alternatieve onderdelenlijn van Renault speciaal voor Renaults ouder dan 5 jaar. Wanneer uw Renault ouder is dan 5 jaar heeft u de keuze uit:

Originele Renault-onderdelen: altijd scherp geprijsd. Een origineel Renault-onderdeel is speciaal afgestemd op uw auto en conform het hoge eisenpakket dat door Renault gesteld wordt aan de kwaliteit en duurzaamheid.

Motrio-onderdelen: gemiddeld 25 % goedkoper dan origineel. De kwaliteit en duurzaamheid van een Motrio-onderdeel is speciaal afgestemd op de leeftijd van uw auto en het gebruik dat u ervan maakt.

 

Voor onderhoud of reparatie aan uw Renault kunt u nu bij uw Renault-dealer kiezen voor: 

 1. Originele Renault-onderdelen
 2. Voordelige Motrio-onderdelen

Beiden hebben de kwaliteit van Renault. Toch geven ze ieder een eigen antwoord op uw wensen. Kiest u bijvoorbeeld voor levensduur of de prijs? Aan u de keuze! Motrio is dé zeer scherp geprijsde 2e onderdelenlijn van Renault speciaal voor Renaults ouder dan 5 jaar. En de prijs? U bespaart al snel 25%. En dat is all-in!

MOTRIO IN HET KORT

 1. Alternatief: Dé 2e lijn onderdelen speciaal voor Renaults ouder dan 5 jaar."
 2. Voordelig: Gemiddeld 25% goedkoper dan origineel Renault."
 3. Transparant: Vaste all-in pakketprijzen (incl. arbeidsloon, Motrio-onderdelen, materiaal, milieutoeslagen en btw).
 4. Kwaliteit: Onderdelen van streng geselecteerde fabrikanten.
 5. Zekerheid: 1 jaar Renault-garantie op onderdelen en arbeidsloon (2 jaar op accu's).
 6. Wanneer: Afhankelijk van het gebruik en de ouderdom van uw auto. 

Wij adviseren u graag bij de keuze tussen origineel Renault of Motrio.